Husband & Wife

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Izzihni Rizqi Bin Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Nur Izzayra Irdina Binti Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, 21 July 2011

Bowling Tournament

Assalamualaikum...

Hari ni nak cite psl Bowling Tournament opis ku yg berlangsung pd minggu lepas 16/7/2011 di Sunway Piramid. Tournament ni terbuka kepada semua Kakitangan, Supplier/Vendor, Ex-Company & Orang Luar(Company lain r kan) huhuhu...

Walaupun x de 1 pon kumpulan dari company ku yg menang, tp kami cukup enjoy. Group ku r yg paling kecoh, memeriah kan suasana. Pemenang2 semua nye team dari luar, slh 1 dari group cmpny ku hanye dpt no-5. Malu kan..hahahahahaha..x pe r, yg pnting have fun..

ok, jom kite lyn gambo sepanjang hari tu...layannnnnnnnnnnnnnnnn........

gedik's

gedik's nye..sume pakai baju pink. jambu wooo..

aku(the lucky four) & zira(acah je)

4 dara pinggitan yg terpinggir. hehehe..

hahaha..posing je lebey, main ke longkang aje..

ni r muke2 org kuat dalam team ku(the lucky four) & team acah jee.
hehehehe...

gambar last ni yg paling x bleh blah, minum & mkn je mcm mane nak menang.
hahahahaha...


3 comments:

merahitujambu said...

saya sampai ke hari ini x reti main bowling..ahahha...tapi itu laa hakikatnya..uhuk

ariana8733 said...

ooo..ye ke, best tau main bowling ni. ana pon x pndai, main baling je. hahahaha..klu nasib baik, kene r pin tu, klu x ke longkang je r jwb nye..

Anonymous said...

odyxlviih www.louisvuittononsaleshoes.com hnftudjcc [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton handbags[/url] ydyogqaxp
applhpvln www.louisvuittononlineshoes.com ddrgclrhn [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton on sale[/url] ddqpifmne
smdtfjwht www.newdiscountlouisvuittonhandbag.com gaxxyfmsz [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton tote bag[/url] xfmvxqsgk
nwjwsmsyl www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com mwrfrdtsg [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton luggage[/url] fsvuabzwm
muvvksflf www.louisvuittonhandbagson-sale.com sadhxiurd [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton handbag[/url] avtxxzjik