Husband & Wife

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Izzihni Rizqi Bin Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Nur Izzayra Irdina Binti Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, 13 September 2013

6 bulan lebih dah...

Assalamualikum. ...

   Jap je kan mase berlalu...putera sulung ku dh pon berusia 6 bln 2 minggu  1 hari hari ni...Alhamdulillah aku masih diberikan kesihatan yg baik utk melihat, membesarkan, menyusukan & mendidik anak ku...

   Di usia 6 bln ni Rizqi masih fully bf secara exclusive. .aku masih x bg solid food kat rizqi, x tau r bile nak mule..Rizqi di usia 6 bln ni dah pndai meniarap & baru belajar nk angkat bontot utk merangkak. ..dah byk main, sanggup tahan mata yg mengantok tu dari tido...minum susu pon dah main2...walau camne pon still byk menyusu...

   Berat wktu timbng 6 bln ritu dah 7.8kg...klu tgk graf tu cntik je dia ikut line yg dh ade dlm graf tu...nak tepek ckit gambo bby bam mama ni (gelaran yg kwn aku bg, kak eliz)...


suke sgt dia

baru berlajar duduk...

muke baru bangun tido...

excited nak g jumpe kawan2..anak2 kelab RH jan/feb/mac...

dengan makcik nye aka bs rizqi..

note : nnti aku upload gambo kwn2 rizqi ye...

2 comments:

akilla ibrahim said...

lamanya kila tak tinggal'n komen kat sini..comelnya rizqi, cepat masa berlalu dah 6 bulan rizqi..

ariana8733 said...

tu r, jap je ase nye..baru je ase nye kenal kila kan..