Husband & Wife

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Izzihni Rizqi Bin Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Nur Izzayra Irdina Binti Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, 30 July 2011

PotLuck Office

Assalamualaikum....

Entry untuk hari ni adalah cite pasal potluck kat opis semalam(jumaat). Potluck ni dibuat sempena utk meraikan kedatangan bulan ramadhan yg bakal tiba insyaAllah hari isnin minggu depan.

Ramai juga yg join, yg pd asalnya hanye dept. ku shj(dh sebulan plan ni)hehehehe..last2 hari sebelum nya(khamis), PA kpd COO dtg kat dept kami utk ajak kitorang join diorang wat potluck gak..hahahaha.. plan COO upenye. nak x nak kami join r, & tempat menjamu selera adalah di bilik meeting dept. kami.

Hampir 60 org kesemuanye. mcm2 menu yg diorang plan nak bwk.

Bile tibe hari jumaat, tgk makanan punye r byk.Majlis start jam 9.30 pg selepas kuliah agama. Last2 kami pon ajak r 1 company join mkn sekali. Adalah lebih dari 150 org kot yg dtg. Walaupon ramai yg dtg mkn, makanan masih byk berlebih2.

Makanan yg berlebih tu kami jadi kan menu lunch kami. smpai ke ptg makanan still x habis(punye r byk makanan).

jom layan gambo....


sedap nye nyumm..nyumm...

sila-sila..tambah lagi ye..hehehehe..

nyummy...

nyum..myummmmm..

makanan lagi...hehehe..

nasi impit pon ade, dah cam raye je ni,,hehehehe..

mee hoon goreng yg sgt2 sedap..

baca doa lu sebelom makan..jgn lupe k..

jgn rebut2 k, byk ag makan tu..

posing time, pntang nmpak kamera terus posing..hahahaha..

ni lg 1..mcm2 r diorang ni(aku pon same) hahaha..

aikk..dari ane dtg nye syed zainudin(pembace bite tv3) ni..
sesat kot. hahahaha...

Ape2 pon, semalam(jumaat) adalah hari santai, ceria & sgt relex wat kami sume. Raye nnti insyaAllah kami wat lg. hehehehe..

2 comments:

DoodleLicious said...

Haiii aina

Thanks datang blog kite

salam perkenalan

n keep in touch ya ^^

aida-myasara said...

Selamat Hari Raya Ana..