Husband & Wife

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Izzihni Rizqi Bin Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Nur Izzayra Irdina Binti Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, 19 October 2012

23 minggu

Assalamualaikum....

23 minggu 1 hari dh usia knduangan aku ni..masih lg sakit kepala & mual2..kelmarin(rabu) pon aku dh mc sebab sakit kepala yg amat sgt bercmpur ngan sakit pinggang & mual2..tekanan drh aku pon naik ckit (140/70) doc r yg kate ckit je..hehehe...

tp, dlm mase mc tu gak aku sempat je g teman en.husband g amek tiket bola free kat produa jelatek..hehehehe..

ni r dia tiket utk ke perlawanan akhir piala malaysia...
ATM menentang KELANTAN

en.husband dpt r tiket free, & dia belikan 1 lg tiket utk adik aku lak..so, mlm sok aku keseorangan r dirumah..huhuhu..cian aku kan..

agak2 korang en.husband & adik aku sokong team mane??? (opkos r kelantan, en.husband aku kan org sane)..

ni lak tiket time perlawanan separuh akhir, 
SELANGOR vs KELANTAN

ni r muka2 kesayang aku, en.husband & adik aku..adik aku x de jersi 
kelantan, tu yg dia dok sarung baju harimau malaya tu..mlm ni agak nye dia nak g beli jersi kelantan..

ni r en.husband aku, peminat fanatik TRW(The Red Warriors)


p/s: aku masih ade morning sickness, pg semalam dari jam 11am - 1pm aku tido kat surau opis ni..sakit kepala & mual2 lg..

2 comments:

akilla ibrahim said...

msh xsht lg?jaga diri baik2 tau.
jgn stress sangat..dugaan ketika mengandung :)

ariana8733 said...

ermm..tu r, pelik gak nape masih x sht lg..ni pon dh ase mcm nak demam je..jap lg klu bos still x masuk nak g tido kat surau jap..

harap2 baby ok r kat dlm ni..thanks tau killa..^_^