Husband & Wife

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Izzihni Rizqi Bin Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Nur Izzayra Irdina Binti Nazri

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, 25 July 2012

Sakit Kepala

Assalamualaikum...

    Ye, sakit kepala..aku tengah sakit kepala yg melampau sekaranag ni..sejak aku pregnant ni aku kerap sakit kepala. klu kat umah x pe, aku blh rest, ni kat office seksanya r. camne nak fokus wat keje kan klu kepala sakit. disebabkan sakit kepala ni pon aku salu gak cuti, x larat nak bangun pg sbb kepala ase berat.

    Aku nak tnye kat kwn2, normal ke klu aku kerap sakit kepala ni? en.husband pon dh risau tu. hari ni aku ingat nak g refer kat klinik pasal sakit kepla ni. hrp2 x de ape2 r.

    Aku ade gak bace kat internet yg sakit kepala di awal kndungan ni normal.

3 comments:

Kesuma Angsana said...

relaks dn bykkan bertenang ye, jaga diri juga! slam kenal n dah follow u ye 10

ariana8733 said...

ooo..ok, thanks atas nasihat tu..

salam kenal gak, nnti ana follow balik ye..:)

akilla ibrahim said...

salam perkenalan ana.
kalau ikt'n usia kandungan kita lbh krg sm je..tp tu r xda rezeki..hehehe..
jaga diri baik2 tau.